به گزارش پایگاه خبری سراب نیوز، جشنواره عسل و لبنیات سراب با شعار شناسایی ظرفیت ها و پتانسیل های بالقوه شهرستان سراب و معرفی محصولات و فرآورده های روستاییان و عشایر به صورت سنتی و صنعتی در سال های ۱۳۹۴ و ۱۳۹۵ برگزار شد.
همچنین آنچه که دبیر این جشنواره عنوان کرده بود؛ هدف دیگر برگزاری جشنواره عسل و لبنیات معرفی و برند سازی ظرفیت های گردشگری، اقتصادی و تولیدات دامی، کشاورزی و صنایع دستی منطقه سراب بود.
در این جشنواره که نمایشگاه محصولات کشاورزی و دامپروری، فرآورده های دامی و لبنی، صنایع دستی، گیاهان دارویی، غذاهای محلی و سوغات منطقه سراب به معرض نمایش گذاشته میشد اکنون بیشاز پنج سال است که دیگر برگزار نمیشود!
در وضعیت فعلی که هر شهری به دنبال شناساندن ظرفیت های خود به گردشگران است چرا باید شهرستان سراب در شناساندن ظرفیت های بالقوه خود منفعل بماند؟ همانطور که میدانید شهرستان سراب به عنوان قطب لبنیات کشور است ولی اکنون گره اردبیل و کردستان رفته رفته جایگاه ویژه ای برای خود بازکرده اند به طوری که بسیاری از رستوران و لبنیاتی های بزرگ کشور اکنون برند های اردبیلی و کردستانی را جایگزین سراب کرده اند!
فرماندار سراب گفت: سالانه حدود ۱۰ هزار تن عسل و مربا در کارخانههای صنعتی این شهرستان تولید میشود که از این مقدار ۲ هزار تن به کشورهای همسایه صادر میشود.
داور سلیمی رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان سراب در پاسخ به متن درج شده در پایگاه خبری سراب نیوز با عنوان "چرا جشنواره عسل و لبنیات در سراب برگزار نشد!؟ " جوابیه ای ارسال کرد.
بزرگترین کارخانه تولید محصولات لبنی در شهرستان سراب با سرمایه گزاری بخش خصوصی و حمایت ستاد مانع زدایی تولید، مجددا به چرخه تولید بازگشت.
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال نظر
Δ