شاید به جد بتوانیم بگوییم که بازار بهرمان مهمترین بازار منطقه در زمینه تامین گوشت منطقه و همچنین بهترین مکان برای داد و ستد کشاورزان علی الخصوص دامداران منطقه است، این بازار که در روستای بهرمان ( ۲۰ کیلومتری سراب ) واقع شده، مدت ۶۰ سال است که بطور مداوم فعالیت می کند و در این مدت خیل عظیمی از اهالی از این بازار برای خانواده خود نان آوری می کنند.
به گزارش سراب نیوز، با ورود کرونا به کشور و تعطیلی کسب و کار ها و دستور ستاد مقابله با کرونا بازار هفتگی بهرمان به مانند سایر بازارهای هفتگی و بازار های اصلی شهرستان سراب بسته شد اما بعد از ۱۵ فروردین بازارهای داخل شهر از جمله بازار سرپوشیده سراب به دستور ستاد مقابله با کرونا شهرستان سراب مجوز فعالیت دوباره گرفتند و یکی پس از آن سایر کسب و کار ها و اماکن نیز مجوز فعالیت گرفتند و در آخرین مورد امروز مجوز فعالیت تالار های پذیرایی شهرستان سراب با رعایت دستور العمل ها صادر شد.
اما سوال این است که چرا بازار بهرمان که منبع درآمد بسیاری از روستاییان و اهالی منطقه از جمله بهرمان و روستاهای همجوار است از ۱۵ اسفند ۹۸ بسته شده و تا به امروز به قوت خود این بازار و بازار های هفتگی بسته مانده است
در این رابطه با این سوال پیام های زیادی از اهالی منطقه به دست ما رسیده است که از بسته بودن بازار های هفتگی علی الخوص بهرمان گلایه مند هستند و عنوان می کنند بسته بودند بازار موجب بیکاری و بروز اختلاف در بین خانواده ها شده بطوری که در تامین ساده ترین اساس اولیه زندگی و مواد غذایی، به مشکل برخورده اند و باتوجه به بسته بودند بازار دلالان، احشام را با قیمت های دل بخواهی خود خرید و فروش می کنند و دامداران با ضرر های مالی سنگینی روبرو شده اند.
امام جمعه سراب در این خصوص به خبرنگار سراب نیوز گفت: من چندین بار رسما به فرماندار و دکتر نادی در جلسات مختلف و از تریبون نماز جمعه گفته ام که بسته بودن بازار هفتگی باعث ضرر و زیان کشاورزان و دامداران شده است و به نظر من باید با رعایت فاصله گذاری و نظارت بازارهای هفتگی شهرستان بازگشایی شود.
دکتر نادی رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان سراب نیز در این رابطه گفت: بازارهای هفتگی علی الخصوص بازار هفتگی بهرمان باتوجه به اینکه یک فضای باز است می توان با رعایت فاضله گذاری و موارد بهداشتی و استفاده از ماسک، به بازگشایی بازار های هفتگی و بهرمان کمک کرد که در خصوص بازگشایی بازار های هفتگی روز سه شنبه پیش رو تصمیم گیری خواهد شد که انشالله اگر مورد موافقت سایر اعضای ستاد قرار گیرد از هفته های پیش رو شاهد بازگشایی بازار های هفتگی خواهیم بود.
یکی از دامداران با تاکید بر اینکه دچار ضرر مالی شدیدی شده است گفت: شش ماه است که بازار بهرمان بسته شده است و در این مدت نه خرید و فروش است و نه چیزی و ما نیز به مانند سایر دامداران نتوانسته ایم دام های خود را بفروشیم و در این مدت با قرض و نسیه زندگی را گذرانده ایم، هیچ درآمدی جز یارانه نداریم و در حال حاضر نه می توانیم دام بخریم و نه بفروشیم و هیچ خریداری هم نیست به هر کسی هم می گوییم دام های ما را بخرید، نمی خرند چرا که هیچ محلی برای داد و ستد نیست که بتوانند در آنجا بفروشند، مسئولین می توانند به مانند بازارهای دیگر که دستور بازگشایی آن را دادند برای بهرمان نیز دستور بازگشایی با رعایت پروتکل ها را صادر کنند، اگر این تعطیلی ادامه یابد قطعا کانون خانواده من از هم می پاشد و زندگی چندین ساله ای که به زحمت آن را ساخته بودم، از هم خواهد پاشید چرا که در زیر قرض و نسیه دیگر نای زندگی نمانده است .
دامدار دیگری در این مورد گفت: در این ۶ ماه رسما فلج شده ایم تمام چک های ما برگشت خورده و از نظر تامین علوفه برای دام به مشکل برخورده ایم، چرا که از دوستان آشنایان خود می پرسیم می گویند بازار های تیکمه داش، ملکان، اردبیل، اهر، بناب و سایر شهر ها باز است مگر فقط سراب شرایط قرمز دارد یا اینکه توجه به قشر دامدار در سراب ضعیف شده است!؟
بعنوان یک دامدار که ۵۰ تا گاو دارم اگر یک حساب سرانگشتی بکنید روزانه نزدیک به یک الی دو میلیون تومان ضرر می کنم و اگر بخواهم دام خود را بفروشم جز دلالان کسی خریدار نیست آن هم به نرخ های خودشان نه نرخ های بازار، هیچ دامداری نیست که از این تعطیلی بازار ضرر نکرده باشد و مجددا تاکید دارم که فلج شده ایم و اگر این روند ادامه یابدزندگی همه ما نابود خواهد شد.
نماینده مردم سراب در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر بهره گیری از طب تلفیقی گفت: سراب ظرفیت تبدیل شدن به قطب تولید گیاهان دارویی کشور را دارد.
بازار هفتگی بهرمان یکی از بازار های فعال منطقه بوده که هر هفته روز های پنجشنبه در روستای بهرمان دایر می گردد.. این بازار در بیست کیلومتری سراب واقع شده و از قدمتی ۶۳ ساله برخوردار است. به گفته ریش سفیدان منطقه قدمت بازار هفتگی بهرمان در حدود سال ۱۳۳۵ قبل از تقسیمات ارضی است.
سراب نیوز- آخرین رنگ بندی مربوط به وضعیت کرونایی شهر های ایران در اسفند ماه سال 1400 اعلام شد.
معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی شهرستان سراب از آغاز واکسیناسون متولدین 1364 خبر داد.
سلام لطفا تا خوب شدن اوضاع صبر کنین بعد بازگشایی
الان واقعا وضعیت گاوداران دامداران خیلی افتضاح است نه شیر را به قیمت میخرن بازار خرید فروش بسته است
ارسال دیدگاه
قوانین ارسال نظر
Δ